Arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum sırf bazı konularda yardım alabilmek için çok fazla uzatmicam direk konuya giricem

İzmirde yaşıyorum 16 yaşındayım lise 3 ögrencisiyim öncelikle.Bu yaz almanyadan akrabalarım geldi biraz bizde kaldılar ve kuzenlerimin almanca konuşmaları felan olsun lisanları çok hoşuma gitti bende çaktırmadan fono yayınlarının Almanca'da ilk adım adlı kitabından ufaktan ufaktan okumaya çalışmaya başlamıştım bir süre sonra annem farketti az çok temel şeyleri ögrenmiştim bu nedir - bu kim dir - günaydın felan filan annem dedi eger istiyorsan önümüzdeki yaz almanyaya yolliyim seni akrabalarımlada konuştuk onlarda başımızın üstünde yerin var gel tabikide izin çıkaralım ordan dediler Bende ufak ufak çalışıyordum bi ara baya boşladım şu sıralar inanılmaz heves ettim inanılmaz derece alman sevgisi felan arttı bende masaüstüm alman bayragı telefonum almanya milli takımı ne biliyim fifada almanya milli takımı daha bir sürü şey araştırdıktan sonra sevgi patlaması oldu şu sıralar almanca ögrenmeye hız verdim size nasıl ögrenmeye çalışıyorum onları söyliycem dogrumu gidiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Şuan diyecek oldugum çalışmaları 15 gün kadar bir süredir yapıyorum öncesi sadece kitaba bakıyordum.
1) Öncelikle bir boş defter aldım temiz küçük şirin bişey

Başladım yazmaya ilk olarak Günleri ögrendim yazarak birde bazı programlar translate sitelerinden okunuşları ile birlikte. Sayılar,Günlük yaşamda kullandıgımız ( affedersiniz,lütfen,vb) Sonra sıfatları ( uzun.büyük,küçük,genç, vb ) Birde mesela günlük konuşmada kullandıgımız kelimeleri not alıp almancalarına bakıyorum not alıyorum yani anlayacagınız paso not alıyorum herşeyi
2)Fono yayınlarının dedigim kitabı ile kuralları felan ögreniyorum okulda ders işlemiyorum desem dogrudur açıyorum kitabı başlıyorum okumaya çalışmaya bir taraftan not alıyorum ezberliyorum şu ana kadar 90 sayfaya geldim

Baya kelimede ögrendim faydası olmadı desem yalan olur ayrıca geri dönüp baktıgımda baya kelime,cisim ögrendigimi gördüm.
3)Şu 4 gündürde sürekli Alman radyoları dinliyorum tv lerini izlemeye başladım günde 2 saat izliyorum. Bazen oyuna giriyorum arkada radyo açık oluyor oyunun sesini kısıyorum öyle öyle sürekli alman radyoları , tvleri ile takılıyorum bunun faydası oluyor diye duydum.
4)Almanca müzikler şu sıralar dinlemeye başladım aşırı derece 11 tane şarkı felan dinliyorum özellikle Christina stümer almanyada bir albümünü bile almayı düşünüyorum. Ayrıca almanca müzik dinlerken bir taraftan lyrics ( şarkı sözlerine ) bakıyorum söylemeye çalışıyorum söylüyorum lisanımı geliştirmek için. Boş derslerde sürekli kulagımda kulaklık almanca müzik dinliyorum telefondanda lyrics lerine bakıyorum. Hatta merak ettiklerimi yine türkçesine bakıp not alıyorum.
5)Deutsch Warum Nicht? Adlı bir set var sesli dosyalar ayrıca birde pdf dosyası ile ders tekrarı olan gayet güzel bir seti hergün bir ders dinleyip tekrar yapıyorum.
6)Telefonuma sürekli almanca sözlükler kelime programları , almanca ögrenme programları kurdum derslerde oralardan kelime ögreniyorum.
7) Birde Pes ve fifa daki spikerleri almanca yaptım
Dedigim gibi hevesim istedigim çok günüm okulda 7 saat boyunca almanca ile geçiyor eve geliyorum radyo müzik kitap tv ile geçiyor ayrıyetten dedigim setti kullanıyorum haziran ayında gidicem almanyaya oraya gidene kadar bişeyleri ilerletirsem almanyada 3 ay kalıcam almancam sizce ne düzeyde olur ?
Bu arada seneyede almanyaya gidicem yazın bir 3 ay daha kalıcam nerden baksanız 2 senenin 6 ayı almanyada geçicek
Yaptıgım çalışmalardaki yanlışlarım önermek istediginiz bişey varmı daha ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Annem birde gönderirken 1000 euro felan vercekmiş yetermi pahalımı oralar ?
Şimdiden teşekkür ederim